Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Minimale afname
  1. 25 (3)
Materiaal
  1. Kunststof (1)
  2. Overig (2)
Bedrukking
  1. 1 kleur (3)
  2. Fullcolor (2)
Soorten lippenbalsem
  1. Zonder SPF (3)

Lippenbalsem met snelle levertijd

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte lippenbalsem met een snelle levertijd. Lippenbalsem met een bedrukking zijn kleinere relatiegeschenken, die veelal worden besteld in grote getalen. De bedrukte lippenbalsem kan immers gemakkelijk worden vergeven op grote evenementen. Het neemt weinig plek in bij de ontvanger, waardoor het geschenk gemakkelijk kan worden aangenomen. Het heeft voor u als voordeel dat u veel exemplaren kunt vergeven, omdat de prijs niet extreem hoog is. U bestelt de bedrukte lippenbalsem bij De PennenBoer ook nog eens met een snelle levertijd. Heeft u dus zeer binnenkort een evenement dat plaatsvindt en zou u hierbij graag gebruik willen maken van de bedrukte lippenbalsem, dan is dit vrijwel altijd mogelijk! Onze medewerkers brengen u graag op de hoogte van de actuele levertijd. 

Het bedrukken van lippenbalsem met snelle levertijd

Het bedrukken van lippenbalsem met een snelle levertijd gebeurt vaak met een tampondruk. Dit gebeurt ook bij de modellen die niet perse snel verzonden hoeven te worden. Het bedrukken van lippenbalsem met een tampondruk is de meest efficiënte keuze. De bedrukking wordt namelijk ontzettend mooi aangebracht, omdat deze door de techniek de ronding van de lippenbalsem goed kan volgen. Er kunnen ook nog eens meerdere kleuren in de bedrukking worden gebruikt. 

Het bedrukken van lippenbalsem met een snelle levertijd gebeurt niet zonder uw toestemming. U ontvangt van ons bij iedere bestelling en dus ook bij alle relatiegeschenken, vooraf altijd een gratis digitale proef. Op deze proef is de lippenbalsem afgebeeld die u heeft uitgekozen en is hierop digitaal uw logo aangebracht. Zo heeft u dus alvast een idee van het eindresultaat. 

Contact met De PennenBoer

Het is zeer eenvoudig om contact op te nemen met De PennenBoer. Tijdens het bestelproces kunt u de hulp van onze medewerkers inschakelen via de live chat. Deze bevindt zich rechts onderin. Het is ook mogelijk om onze medewerkers op een andere manier te bereiken, namelijk: 

·      [email protected];

·      074 – 711 0211. 

Meer verzorgingsproducten bij De PennenBoer!

Bij De PennenBoer vindt u nog veel meer verzorgingsproducten om te bedrukken. Naast de lippenbalsem, waarbij u de keuze heeft uit allerlei varianten, kunt u ook eens kijken in het assortiment van onze verzorgingsproducten, EHBO sets en manicuresets!