Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Afmeting notitieboekjes
 1. A4 (1)
 2. A5 (12)
 3. A6 (6)
 4. A7 (2)
Soorten notitieboekjes
 1. Met gelinieerd papier (8)
 2. Met blanco papier (8)
 3. Met geruit papier (1)
 4. Met ringband (5)
 5. Zonder ringband (26)
 6. Met pen (12)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (22)
 2. 5 tot 7 werkdagen (14)
Minimale afname
 1. 25 (29)
 2. 100 (37)
Materiaal
 1. Bamboe (1)
 2. Imitatie leer (5)
 3. Kunststof (9)
 4. Nylon (1)
 5. Overig (9)
 6. Papier (41)
Bedrukking
 1. 1 kleur (66)
 2. 2 kleuren (46)
 3. 3 kleuren (37)
 4. 4 kleuren (37)
 5. Fullcolor (12)

Notitieboekjes met snelle levertijd

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Notitieboekjes laten bedrukken met bedrijfsnaam?

 

Notitieboekjes zijn zeer geliefde relatiegeschenken. Een notitieboekje is functioneel, wanneer u het bij zich draagt kunt u per direct dingen opschrijven die u niet wilt vergeten, u kunt er een boodschappenlijstje opschrijven of u schrijft hier uw gedachtes in op. Wanneer uw relatie een notitieboekje bij zich draagt met daarop uw logo, betekent dit gratis reclame voor uw bedrijf. De PennenBoer biedt vele verschillende notitieboekjes geschikt als relatiegeschenk of juist om uit te delen als promotiemateriaal. De notitieboekjes zijn er in verschillende soorten en kleuren, worden aangeboden tegen een lage prijs en worden na uw bestellen zeer snel geleverd. Bekijk het gehele aanbod van de PennenBoer online. 

 

Online notitieboekjes bestellen

 

In ons assortiment aan artikelen vindt u veel verschillende soorten notitieboekjes. Er worden notitieboekjes aangeboden in verschillende groottes en gemaakt van verschillend materiaal waaronder karton, plastic, kunststof en leer. Sommige notitieboekjes zijn voorzien van een ringband en er zijn notitieboekjes waarbij ook een pen wordt geleverd. Daarnaast kunt u kiezen uit notitieboekjes met blanco papier, ruitjes papier of gelinieerd papier. Wanneer u een keuze heeft gemaakt kunt u het gewenste aantal en de kleur kiezen. Vervolgens is het mogelijk om het notitieblokje te laten bedrukken met een tekst, de naam van uw bedrijf of met een logo dat u zelf kunt uploaden. Wanneer u de gewenste notitieboekjes bestelt stuurt de PennenBoer u een digitale proefdruk toe. Snel daarna zal u ook de notitieboekjes ontvangen.

 

Ruim assortiment aan relatiegeschenken

 

Naast notitieboekjes biedt de PennenBoer ook vele andere relatiegeschenken aan zoals rekenmachines. Deze relatiegeschenken kunt u allen bekijken op onze website. De artikelen worden aangeboden tegen lage prijzen en het is mogelijk ze te laten bedrukken. Wilt u promotie maken voor uw bedrijf of zoekt u nog een leuk geschenk voor al uw relaties als bedankje, voor het einde van het jaar of voor een andere gelegenheid, dan bent u bij de PennenBoer zeker aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het geven van advies voor een passend relatiegeschenk bij uw bedrijf. Bekijk ons aanbod online en bestel de artikelen tegen een zeer lage prijs. De PennenBoer levert snel uw producten en garandeert u een uitstekende service.