Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (6)
 2. 5 tot 7 werkdagen (4)
Minimale afname
 1. 25 (5)
 2. 100 (10)
Materiaal
 1. Kunststof (1)
 2. Microfibre (1)
 3. Overig (1)
 4. Polyester (11)
Bedrukking
 1. 1 kleur (15)
 2. 2 kleuren (13)
 3. 3 kleuren (12)
 4. 4 kleuren (12)

Schoudertassen met snelle levertijd

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Schoudertassen met snelle levertijd en bedrukt met een logo of een bedrijfsnaam naar keuze, of natuurlijk allebei. Bij De PennenBoer krijgen wij steeds meer vraag naar relatiegeschenken met een snelle levertijd. Wij begrijpen maar al te goed dat het er soms bij inschiet om de relatiegeschenken voor een bepaald evenement, of voordat ze uit voorraad raken, op tijd te bestellen. Wij komen dan ook graag tegemoet aan deze wens door speciale categorieën aan te maken waarin u allemaal artikelen kunt bestellen met een snelle levertijd. Ook de schoudertassen zijn hierbij uiteraard niet vergeten! 

De bedrukte schoudertassen met een snelle levertijd kunt u eenvoudig bekijken in de webshop. U kunt zo de verschillende modellen vergelijken en een keuze maken die helemaal bij u past, ondanks dat u de bedrukte schoudertassen snel nodig heeft. Door de snelle levertijd neemt De PennenBoer immers al een stuk van deze zorgen weg. Neem daarom ook zeker de tijd om de juiste keuze te maken tussen de schoudertassen met snelle levertijd, zodat deze u ook het gewenste resultaat zullen gaan opleveren. 

Het bedrukken van de schoudertassen met snelle levertijd

De schoudertassen met snelle levertijd worden op dezelfde manier voorzien van een bedrukking als gebeurt bij de schoudertassen zonder snelle levertijd. Er wordt dus niets afgedaan aan de kwaliteit, u hoeft zich hierover dan ook geen zorgen te maken. Ook ontvangt u gewoon een digitale proefdruk van de medewerkers van De PennenBoer, zoals u bent gewend. 

Voor al uw vragen kunt u altijd terecht bij de medewerkers van De PennenBoer. Ondanks dat wij voor u al het gemak hebben weergeven in de vorm van een webshop, zijn onze medewerkers nog steeds persoonlijk te benaderen. Dit kan iedere werkdag al vanaf half negen tot vijf uur in de middag. Neem dan ook gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken: 

·      074 – 711 0211;

·      [email protected];

·      online chat, deze vindt u in de webshop. 

Denk ook aan andere relatiegeschenken met een snelle levertijd!

Naast het bestellen van uw bedrukte schoudertassen, kunt u ook denken aan andere relatiegeschenken met een snelle levertijd. Bij De PennenBoer vindt u namelijk ook met snelle levertijd: pennen, glazen en bureau accessoires!