Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 5 tot 7 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 25 (1)
 2. 50 (12)
Materiaal
 1. Glas (10)
 2. Pet-recyclebaar (1)
 3. PET-recyclebaar (2)
Bedrukking
 1. 1 kleur (1)
 2. Full colour (1)
Soorten snoepgoed
 1. Chocolade (1)
Inhoud snoeppotten
 1. 0 tot 1 liter (4)
 2. 1 tot 2 liter (6)
 3. 2 tot 3 liter (2)

Snoeppotten met snelle levertijd

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Snoeppotten met snelle levertijden vindt u bij De PennenBoer. Snoeppotten zijn zeer geliefde relatiegeschenken en bij De PennenBoer ontvangen wij dan ook vaak bestellingen die snel geleverd moeten worden, omdat de snoeppotten met bedrukking bijvoorbeeld nodig zijn voor een bepaald evenement of nog voor een bepaalde datum moeten worden weggegeven. De PennenBoer speelt graag in op de wensen van haar klanten en daarom hebben wij speciaal een categorie aangemaakt met snoeppotten met een snelle levertijd. Wanneer u dus een keuze maakt uit deze snoeppotten, weet u zeker dat ze ook snel geleverd kunnen worden. Daarnaast kunnen deze, net zoals al onze andere relatiegeschenken, ook van een bedrukking worden voorzien die u wenst. Denk bijvoorbeeld aan een logo of een bedrijfsnaam of een andere bedrukking die past bij de huisstijl van uw bedrijf. 

Het vullen van de bedrukte snoeppotten met snelle levertijd

Bedrukte snoeppotten met een snelle levertijd kunnen worden gevuld met verschillende lekkernijen, waaronder: 

·      drop;

·      winegums;

·      jellybeans;

·      chocolade;

·      etc. 

De bedrukte snoeppotten met snelle levertijd kunnen naar uw eigen keuze worden gevuld! 

Het bedrukken van snoeppotten met een snelle levertijd

Het bedrukken van snoeppotten met een snelle levertijd kan op verschillende manieren. Vaak wordt er gewerkt met een sticker, wanneer de snoeppotten snel moeten worden geleverd. De PennenBoer gebruikt daarbij alleen stickers van een goede kwaliteit, waardoor het net lijkt op een bedrukking. Veelal zijn dit stickers met een blanco achtergrond, waardoor het niet eens opvalt dat het een sticker is. Wanneer u juist veel promotie wil maken met de bedrukte snoeppotten, is het ook mogelijk om een kleurrijke sticker aan te brengen. De stickers kunnen op de deksel van de snoeppot worden aangebracht, maar ook op de zijkanten. Voor de snelle levertijd maakt dit niets uit. 

Contact met De PennenBoer

Bestel uw bedrukte snoeppotten met snelle levertijd vandaag nog en twijfel niet langer. Stel gerust iedere werkdag al uw vragen tussen 08:30 uur en 17:00 uur aan onze medewerkers, via: 

·      074 – 711 0211;

·      [email protected];

·      online chat. 

Andere bedrukte relatiegeschenken met een snelle levertijd

Bestel naast uw bedrukte snoeppotten met een snelle levertijd ook onze tassen, zaklampen en zakspiegels. Ook deze bekijkt u eenvoudig in onze webshop!