Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Afmeting
 1. Ø 23 cm (1)
 2. Ø 24 cm (1)
 3. Ø 25 cm (4)
 4. Ø 26 cm (2)
 5. Ø 28 cm (2)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (6)
Minimale afname
 1. 25 (4)
 2. 50 (1)
 3. 100 (5)
Materiaal
 1. Kunststof (10)
Bedrukking
 1. 1 kleur (10)
 2. 2 kleuren (7)
 3. 3 kleuren (7)
 4. 4 kleuren (7)

Strandballen met snelle levertijd

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Strandballen met een bedrukking en gecombineerd met een snelle levertijd, u bestelt de bedrukte strandballen eenvoudig online bij De PennenBoer. Een bedrukte strandbal is vooral tijdens de zomermaanden een geschenk dat ontzettend populair is. De strandballen zijn dan snel nodig en moeten dus worden bedrukt en worden verzonden met een snelle levertijd. De PennenBoer heeft hierop ingespeeld door speciaal voor de bezoekers van de webshop alle relatiegeschenken met een snelle levertijd te groeperen in speciale categorieën. Bij De PennenBoer bestelt u namelijk niet alleen strandballen met een snelle levertijd, maar ook allerlei andere relatiegeschenken. 

Strandballen met bedrukking & een snelle levertijd

Strandballen met een bedrukking en een snelle levertijd bestelt u het hele jaar bij De PennenBoer. Het is logisch dat de bedrukte strandballen met snelle levertijd populair zijn in de zomermaanden. Dat is immers het moment waarop mensen op vakantie gaan of vakantie nemen. Daarbij is een bedrukte strandbal eigenlijk onmisbaar. Naast dat de zomermaanden uitermate geschikt zijn, is het ook erg leuk om juist ook de wintermaanden te benutten voor het vergeven van een bedrukte strandbal met snelle levertijd. Men zal dit niet snel vergeten en het geschenk zeker waarderen, u kunt uw bedrijf goed op de kaart zetten. 

Het bedrukken van strandballen met een snelle levertijd

Het bedrukken van strandballen met een snelle levertijd kan gewoon helemaal naar uw wens. Het is niet zo dat u dan opeens gebonden bent aan enkele mogelijkheden. De snelle levertijd kunnen wij gewoon garanderen en daarbij kunnen wij ook de bedrukking aanbrengen die u wenst. Denk hierbij aan uw eigen logo, maar ook een bedrijfsnaam. 

Contact met De PennenBoer

Contact opnemen is iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur mogelijk met de medewerkers van De PennenBoer. U kunt de volgende communicatiekanalen hiervoor gebruiken: 

·      telefoon: 074 – 711 0211;

·      e-mail: [email protected];

·      chat: via de webshop. 

Bedrukte strandballen met een snelle levertijd & meer!

Bedrukte strandballen met een bedrukking zijn ontzettend leuk om weg te geven. Bij De PennenBoer is het ook mogelijk om uw eigen zomerpakket met snelle levertijd samen te stellen, door de bedrukte strandballen te combineren met handdoeken, powerbanks en strandtassen!