Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (10)
 2. 5 tot 7 werkdagen (6)
Minimale afname
 1. 25 (6)
 2. 100 (16)
Materiaal
 1. Kunststof (19)
 2. Metaal (1)
 3. Neoprene (1)
 4. Overig (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (22)
 2. 2 kleuren (16)
 3. 3 kleuren (16)
 4. 4 kleuren (16)
Soorten zonnebrillen
 1. Met gekleurde glazen (3)
 2. Met gekleurde pootjes (2)

Zonnebrillen met snelle levertijd

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Zonnebrillen met snelle levertijd en ook nog eens met een bedrukking vindt u bij De PennenBoer in allerlei soorten en maten. De bedrukte zonnebrillen met een snelle levertijd doen qua kwaliteit niets af aan de ‘’standaard’’ zonnebrillen. Het enige voordeel dat u heeft is dat de bedrukte zonnebrillen ontzettend snel geleverd kunnen worden. 

Bedrukte zonnebrillen met snelle levertijd

Bedrukte zonnebrillen zijn altijd erg populair in de zomermaanden en het komt dan ook vaak voor dat De PennenBoer bestellingen ontvangt die ontzettend snel moeten worden geleverd. Dat is uiteraard voor De PennenBoer geen enkel probleem, omdat ieder relatiegeschenk al ontzettend snel wordt geleverd. Het kan soms toch nodig zijn dat de bedrukte zonnebrillen nog net iets sneller worden geleverd. Dan bieden de zonnebrillen met snelle levertijd uitkomst! U weet namelijk daardoor precies uit welke modellen u kunt kiezen. Tijdens het bestellen van de zonnebrillen met snelle levertijd heeft u de mogelijkheid om uw gewenste bedrukking te uploaden of de gewenste tekst in te voeren. Het bestellen van bedrukte zonnebrillen met een snelle levertijd betekent niet dat er slechts een beperkte keuze is. U vindt bijvoorbeeld de volgende modellen: 

·      sport;

·      retro;

·      met gekleurde glazen;

·      piloten;

·      voor kinderen. 

Het bedrukken van de zonnebrillen met snelle levertijd

De zonnebrillen met een snelle levertijd kunnen uiteraard van een bedrukking worden voorzien. De medewerkers van De PennenBoer geven u hier graag meer informatie over. In de webshop zelf vindt u al ontzettend veel informatie over de bedrukkingsmogelijkheden, deze zijn immers bij ons zonnebrillen met snelle levertijd niet anders. Het is ook mogelijk om persoonlijk contact op te nemen met onze medewerkers. Dit kan iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur via: 

·      074 – 711 0211;

·      [email protected];

·      online chat. 

Het bedrukken van de zonnebrillen met snelle levertijd gebeurt standaard op de pootjes van de uitgekozen zonnebril. U kunt hierbij zelf aangeven of u één pootje of beide pootjes van een bedrukking wil laten voorzien. Daarnaast is het ook mogelijk door middel van speciale stickers om de glazen te bedrukken. 

Andere leuke zomerartikelen!

Bij De PennenBoer vindt u nog veel meer zomerartikelen, waaronder: handdoeken, strandballen en ook frisbees!