Soorten gereedschap

De Pennenboer biedt verschillende gereedschappen aan. Deze kunnen allemaal bedrukt worden met uw eigen gekozen ontwerp of logo. Een voorbeeld van een stuk gereedschap dat bedrukt kan worden bij ons is een rolmaat. Rolmaten zijn er in heel veel diverse maten. Ze zijn er van 1 meter tot wel 5 meter. Een bedrukte rolmaat is een geschenk wat voor veel handig is. Bijvoorbeeld in de bouwsector maar ook in andere sectoren zoals vastgoed. Een leuk geschenk voor iemand die net een huis heeft gekocht bij u.  

Naast rolmaten zijn er nog meer gereedschappen denk aan: duimstokken en multitools.

Aan wie geven

Bij gereedschap wordt al snel gedacht aan de bouwsector. Toch is het geven van bedrukt gereedschap niet alleen leuk in de bouwsector. Iedereen moet wel een keer wat klussen in of rondom huis, iedereen heeft dus gereedschap nodig. Misschien ligt het product een tijdje in de schuur bij de ontvanger, maar elke keer als hij/zij het weer gebruikt denken ze weer aan uw bedrijf. Uw naamsbekendheid wordt vergroot. Ook valt bedrukt gereedschap op! Niet veel bedrijven geven het als promotiemateriaal of als geschenk.

Andere producten 

Naast gereedschap kan de Pennenboer een hoop andere producten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp. Heeft u een jubileum binnenkort? Dan zijn bedrukte katoenen tassen een leuke geschenk, of wilt u uw personeel bedanken voor hun inzet dan zijn drinkflessen met uw eigen logo of ontwerp een leuk geschenk voor deze gelegenheid.

Filter