PERSOONLIJK ADVIES

Relatiegeschenken bedrukken

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Relatiegeschenken bedrukken is onze specialiteit. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment relatiegeschenken die u kunt laten bedrukken. De bedrukking kan bestaan uit uw bedrijfsnaam of logo, of uit een tekst of afbeelding. Wilt u relatiegeschenken bedrukken? Bekijk dan eens alle categorieën op deze pagina. Hier staan alle producten van De PennenBoer in.

Alle categorieën | De PennenBoer

De artikelen zijn ingedeeld in de categorieën promotieartikelen, weer & tijd, pennen & potloden, computer & telefonie, zomerartikelen, winterartikelen, keramiek & glas, tassen & rugzakken, kantoorartikelen, kleding en overige relatiegeschenken. In deze categorieën vindt u overzichtelijk de bijbehorende artikelen. Op een categoriepagina kunt u links met filters uw keuzes aangeven, waardoor het aanbod verkleind wordt. U kunt onder andere aangeven welke kleur product u wilt, hoe lang de levertijd mag zijn, hoeveel kleuren bedrukking er op kunnen en welk type product u zoekt. Dit vergemakkelijkt het maken van een keuze. Natuurlijk kunt u ook alle pagina’s van een categorie bekijken om het complete aanbod te zien.

Relatiegeschenken bedrukken | De PennenBoer

Relatiegeschenken bedrukken doet u eenvoudig en snel bij De PennenBoer. Heeft u een relatiegeschenk uitgekozen? Dan kunt u deze bestellen door het formulier op de pagina van het product in te vullen. Hier kiest u de gewenste kleur van het product en welke bedrukking er op mag. Vervolgens kiest u het aantal artikelen, waarna u een bedrukking kunt uploaden of typen. Na het versturen van de bestelling maken wij in onze studio een digitale drukproef voor u. U kunt hierin nog wijzigingen aangeven. Pas na uw akkoord gaan wij de artikelen bedrukken.

Contact met ons | Relatiegeschenken bedrukken

Heeft u vragen over relatiegeschenken bedrukken, over het bestellen of over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op via de gegevens op de contactpagina. Ook kunt u ons een chatbericht sturen op de website. Wij reageren op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur direct op uw vraag.

Relatiegeschenken bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfect!

Robin en Kitty uit Beek en Donk

9

Prijs/kwaliteit verhouding van het produkt is net aan voldoende

Arjan uit West-Knollendam

6

Prima snelle service, leuke producten aan een gunstige prijs

Ingrid uit Heist o/d Berg, België

10

perfecte levering van bedrukte aanstekers

Babs uit Lokeren

10