PERSOONLIJK ADVIES

Computer & telefonie producten bedrukken

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Computer en telefonie is een brede categorie die vele soorten relatiegeschenken omvat die vandaag de dag erg populair zijn. U als bedrijf kunt hier zeer gemakkelijk op inspelen en meegaan in deze trend. Artikelen die thuis horen in de computer en telefonie wereld en tevens zeer geschikt is zijn voor promotionele doeleinden:

  • Koptelefoons en oordopjes
  • Tablet- en telefoonhoezen
  • USB sticks en hubs
  • Speakers

Promotieartikelen & verpakking

Bovenstaande artikelen kunnen allen zeer goed bedrukt worden samen met de dozen waarin de meeste varianten aangeboden worden. Koptelefoons worden bijvoorbeeld in een kartonnen doos met beschermpapier aangeboden en wanneer u deze ook bedrukt zorgt u voor een optimale promotie die tevens uw producten beschermen. Het is immers belangrijk dat de computer en telefonie producten in goede kwaliteit en staat aankomen bij uw relaties. Bedrukte oordopjes worden ook in doosjes geleverd en bepaalde speakers, USB sticks en hubs eveneens.

Het is ook een optie om verpakkingsmateriaal apart aan te schaffen en  hierin de relatiegeschenken te laten pakken tegen een schappelijke meerprijs. Voor meer informatie omtrent deze specificaties, kunt u terecht bij onze medewerkers via:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Computer en telefonie bedrukken

Computer en telefonie bedrukken is sterk afhankelijk van het materiaal waarvan het artikel gemaakt is, uw budget maar ook uw logo en hoe deze op het geschenk gedrukt moet worden. Wanneer men bijvoorbeeld met kunststof te maken heeft, worden druktechnieken waarbij hitte vrijkomt vrijwel niet aangeraden.

Wij adviseren u om met computer en telefonie relatiegeschenken  de bedrukking subtiel te houden. De producten worden gebruikt door de mensen wanneer deze praktisch zijn, maar zijn desondanks gevoelig voor teveel reclame en exposure. 

Drukproeven & betaling

De webwinkel zal per product aangeven welke technieken er mogelijk en hoeveel dit zal kosten. Daarnaast ontvangt u na bestelling ook altijd van De PennenBoer een drukproef waarin u kunt zien hoe uw aangegeven bestelling eruit komt te zien. Pas na akkoord op deze proef wordt betaling en het drukken van de relatiegeschenken in gang gezet. Vanzelfsprekend kunt u ook bij vragen bij dezelfde medewerkers terecht die u verder helpen.

Meer gadgets?

Andere promotieartikelen die eventueel ook iets voor u zijn: koptelefoons en rekenmachines.

Computer & telefonie producten bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfect!

Robin en Kitty uit Beek en Donk

9

Prijs/kwaliteit verhouding van het produkt is net aan voldoende

Arjan uit West-Knollendam

6

Prima snelle service, leuke producten aan een gunstige prijs

Ingrid uit Heist o/d Berg, België

10

perfecte levering van bedrukte aanstekers

Babs uit Lokeren

10