29-01-2024

earth-1389718_1920

Milieuvriendelijke relatiegeschenken voor een duurzaam 2024

Hoewel de trend in bedrijfsvoering al langere tijd zichtbaar was, is het in de wereld van de relatiegeschenken ook steeds meer zichtbaar. Namelijk de verschuiving naar duurzaamheid. Terwijl bedrijven zich bewust worden van hun ecologische voetafdruk, groeit de vraag naar milieuvriendelijke geschenken gestaag. Want bedrijven willen ook door middel van hun geschenken laten zien dat ze duurzaam bezig zijn. Wil jij ook met jouw bedrijf de duurzaamheid laten uitstralen? Dan bieden wij in deze blog verschillende mogelijkheden die je kunt toepassen. Doe inspiratie op en bekijk de verschillende mogelijkheden die de geschenken te bieden hebben.

Draagbaar groen; duurzame tassen

Een van de meest gebruikte en gewaardeerde relatiegeschenken zijn tassen. In 2024 draait het om duurzaamheid, en dit komt tot uiting in papieren tassen, katoenen tassen en jute tassen. Papieren tassen, vervaardigd uit gerecycled papier, zijn niet alleen stevig maar ook biologisch afbreekbaar. Katoenen tassen, herbruikbaar en wasbaar, verminderen de behoefte aan plastic zakken. Jute tassen, gemaakt van een natuurlijke plantaardige vezel, stralen duurzaamheid uit bij elke boodschap die ze dragen. Daarmee heb je dus uitstekende geschenken die goed van pas komen in het dagelijks leven. Ook voor zakelijke geschenken zijn ze goed te gebruiken. Want de producten kunnen ook verpakt worden in deze tassen.

Schrijven met een groene twist; duurzame pennen

In een wereld die draait om digitale communicatie blijft de pen een iconisch relatiegeschenk. Hoewel veel digitaal gaat, wordt er ook nog regelmatig wat geschreven. Duurzame pennen winnen terrein, met eco pennen gemaakt van gerecyclede materialen, bamboe pennen die snel hernieuwbaar zijn, en papieren pennen die minimalisme en milieuvriendelijkheid combineren. Deze pennen zijn niet alleen een verlengstuk van jouw boodschap, maar ook van jouw inzet voor een groenere planeet. Laat de pennen bedrukken en deel ze uit op het werk, maar geef ze ook weg na een gesprek of op een beurs. Dankzij de duurzame pennen is jouw boodschap duidelijk, maar kan de boodschap ook doorgegeven worden door met de duurzame pen te schrijven. Kortom, een uitstekend geschenk om uit te delen.

Een groene dorstlesser; duurzame drinkwaren

Van koffiebekers to go tot herbruikbare drinkflessen en mokken, duurzame drinkwaren staan centraal in de milieubewuste beweging. Koffiebekers to go, vaak gemaakt van biologisch afbreekbare materialen, verminderen de impact van wegwerpplastic. Herbruikbare drinkflessen, veelal vervaardigd uit roestvrij staal of gerecycled plastic, verminderen de behoefte aan eenmalige flessen. Mokken die keer op keer worden gebruikt, verminderen de afvalberg en zorgen voor een langdurige herinnering aan jouw bedrijf. Daarnaast zijn de verschillende drinkwaren op meerdere plekken te gebruiken. Hierdoor kun je een groot aantal mensen bereiken met jouw bedrukking. Dagelijks worden er veel kopjes koffie, thee en andere dranken gedronken. Een uitstekende manier op in te spelen!

Geschenken bedrukt met zorg voor de toekomst

Het besef dat duurzaamheid niet alleen een verantwoordelijkheid is, maar ook een kans om te bloeien, groeit. Bij De PennenBoer begrijpen we deze behoefte en bieden we een scala aan duurzame geschenken die kunnen worden bedrukt met jouw boodschap. Van tassen tot pennen en drinkwaren, we hebben milieuvriendelijke opties die niet alleen de ontvanger aanspreken maar ook jouw toewijding aan duurzaamheid benadrukken. Bestel vandaag nog jouw groene geschenken en draag bij aan een duurzaam 2024! Wil je graag meer weten over onze producten of de bedrukking? Of wil je een offerte op maat? Neem dan contact met ons op. Wil je graag een stap verder zetten en een geschenk op maat laten maken voor jouw doelgroep? Ook dan kunnen onze medewerkers helpen! Wij staan voor u klaar en helpen graag met jouw geschenken!