PERSOONLIJK ADVIES

Goedkope fotolijsten die toch van eersteklas kwaliteit zijn? Die relatiegeschenken vindt u bij De PennenBoer! Onze webwinkel is zeer klantvriendelijk en u bestelt hier snel en gemakkelijk.

Fotolijsten bestellen – de werkwijze

Allereerst vergelijkt u de verscheidene gemakkelijk met elkaar en kunt u het meest geschikte artikel die binnen uw wensen en budget past selecteren. Als u heeft aangegeven hoe u de artikelen bedrukt wilt hebben, wordt de prijs voor u berekend en kunt u deze bestellen. Na het afronden van deze stappen ontvangt u van onze medewerkers z.s.m. een drukproef. Hierin wordt uw promotieartikel met logo en/of tekst gepresenteerd en kunt u dus controleren of alles klopt. Pas als u akkoord heeft gegeven moet u betalen, en wanneer de betaling voldaan is worden de producten bedrukt.

Fotolijsten van De PennenBoer

Goedkope fotolijsten komen in alle varianten voor in de webshop van De PennenBoer. U vindt dan ook zeer simpele varianten die u in verschillende kleuren kunt bestellen, maar ook digitale versies en fotolijsten die vergezelt worden met een klok, kalender of memoblok.

Wij nodigen u van harte uit om onze webwinkel en assortiment te ontdekken! Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen via:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

 

Goedkoop fotolijsten bedrukken

Goedkoop fotolijsten bedrukken wordt over het algemeen gedaan middels een tampon- of zeefdruk. Dit zijn een van de goedkopere bedrukkingsopties waarmee uw logo en eventueel tekst op de lijst wordt gedrukt. Met een tampondruk kunnen wij uw logo subtiel op het geschenk aanbrengen, en met een zeefdruk kunnen wij grotere logo’s aanbrengen.

Afhankelijk van het materiaal waarvan de fotolijst gemaakt is, en waar dus op gedrukt moet worden, kan deze ook gegraveerd worden. Deze druktechniek is vanzelfsprekend kostbaarder.

Origineel promotieartikel

Een fotolijst is zeer origineel en kan uitstekend gebruikt worden voor meerdere promotionele doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Toevoegen aan kerstpakketten
  • Uitdelen ten tijde van jubilea, verjaardagen, e.d.
  • Weggeven n.a.v. succesvol partnerschap

 

Een dergelijk promotieartikel kan niet alleen voor verschillende doeleinden gebruikt worden, ze genieten ook van een enorme doelgroep die zowel jong, oud, man en vrouw omvat.

Meer opvallende relatiegeschenken?

Andere originele promotieartikelen die uw bedrijf doet opvallen en bovendien goedkoop zijn: tassen, rekenmachines en ijskrabbers

Fotolijst bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top levering en mooi product

Michel uit Apeldoorn

9

top

jorrit uit hoek van holland

9

Professioneel

Thierry Morreau uit Sint-Truiden

10

Ok

Gino uit Oostende

8