PERSOONLIJK ADVIES

Goedkope mokken met bedrukking zijn veel aanwezig in ons assortiment. Mokken met bedrukking zijn een belangrijk onderdeel in bedrijven. Het is namelijk iets persoonlijks van het bedrijf zelf wat door veel relaties en klanten wordt opgevat als professioneel en gastvrij.

Bedrukte goedkope mokken hebben een groot voordeel als we kijken naar bijvoorbeeld espressokopjes. In een goedkope mok met bedrukking kan alles worden geserveerd; thee, koffie, water, melk, etc. Dit geldt niet voor het voorbeeld dat wij zojuist hebben gebruikt, dat is bedoeld voor één specifieke warme drank. Met één geschenk bent u dus eigenlijk klaar voor het serveren van alle dranken.

Goedkoop bedrukte mokken voor uw eigen werknemers 

Goedkoop bedrukte mokken zijn zeer geschikt om te geven aan uw eigen werknemers. Ze kunnen de geschenken tijdens het werk gebruiken, wat zeker op prijs gesteld zal worden. Bij De PennenBoer kan iedere goedkope mok met bedrukking apart worden bedrukt. Zo kunt u bijvoorbeeld alle namen van uw medewerkers apart laten bedrukken. Hierdoor heeft iedereen zijn/haar eigen mok. Natuurlijk kunt u er met de feestdagen ook iets toepasselijks op bedrukken en deze individueel of in een pakket weggeven. 

Goedkope bedrukte mokken weggeven 

Bedrukte goedkope mokken kunnen ook zeer goed worden weggegeven. Als u zich ergens nieuw vestigt, is het erg gastvrij om mokken uit te delen met de boodschap dat iedereen welkom is voor een kop koffie. Dit is slechts een enkel voorbeeld, natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden, zoals:

  • beurzen;
  • open dagen;
  • meetings;
  • netwerkavonden;
  • feestdagen;
  • promotieacties.

Goedkope mokken bedrukken 

Goedkope mokken worden bij De PennenBoer op een speciale manier met kwaliteit bedrukt. Veelal worden mokken goedkoper aangeboden, echter zal de bedrukking na enkele keren gebruik vervagen en uiteindelijk niet meer zichtbaar zijn. Dit is natuurlijk zonde van het geschenk, daarom bedrukken wij alleen door gebruik te maken van inbakken. Hierbij wordt de bedrukking echt in de mok zelf gebakken, waardoor hij kras- en vaatwasserbestendig is.

Mocht u graag meer informatie willen, dan kunt u contact opnemen via:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Meer servies 

Kijk voor meer servies bij cappuccinokopjesespressokopjes en borden & schalen.

Mokken bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.