PERSOONLIJK ADVIES

Lees onze blog

Eén van de meest gebruikte relatiegeschenken en promotieartikelen zijn de bedrukte en gegraveerde pennen. Wellicht heeft u ook veel bedrukte pennen thuis liggen. Uiteindelijk kan niemand genoeg pennen hebben en daarom is een bedrukte of gegraveerde pen altijd welkom. Daarom is het pennen bedrukken of graveren ook zo geliefd bij ondernemers!
Wanneer u als bedrijf een relatiegeschenk uitdeelt, is dit dan aftrekbaar voor uw bedrijf? In dit blog leggen wij uit of het mogelijk is om de relatiegeschenken te verrekenen en welke eventuele voorwaarden daaraan verbonden kunnen zitten.
Koffiekopjes worden dagelijks veel gebruikt op kantoor, maar ook bij mensen thuis. Koffiekopjes bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of slogan kan daarom een goede manier van branding zijn. Heeft u inspiratie nodig of bent u benieuwd wat de voordelen zijn? Lees snel ons blog!
Bent u op zoek naar een relatiegeschenk of promotieartikel waar uw relaties of potentiële klanten echt wat aan hebben? Dan hebben wij hier het ideale geschenk voor u, de katoenen tas! Lees het blog nu!
Er zijn verschillende soorten luxe pennen die zich hier uitstekend voor lenen. Een luxe pen is een origineel maar ook een praktisch geschenk. De luxe pen kan worden voorzien van een opdruk met uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Een luxe bedrukte pen laat de ontvanger zien waar uw bedrijf voor staat: kwaliteit en luxe.
Met de eerste warme dagen vol zonnestralen achter de rug, komt de zomer nu wel heel dichtbij. En wie houdt er nou niet van de zomer? De dagen duren langer, de zon schijnt en de zomer wordt natuurlijk ook geassocieerd met vakantie.
De katoenen tas is de laatste jaren enorm gestegen in populariteit. Dit komt mede doordat winkeliers geen gratis plastic tasjes meer in hun winkels mogen weggeven. Het kopen van plastic tasjes is verleden tijd wanneer u een handige katoenen tas bij u heeft, deze tassen bieden ook nog eens veel voordelen ten opzichte van plastic tasjes.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top levering en mooi product

Michel uit Apeldoorn

9

top

jorrit uit hoek van holland

9

Professioneel

Thierry Morreau uit Sint-Truiden

10

Ok

Gino uit Oostende

8