Bestel in 4 simpele stappen jouw

Espresso-to-Go Mug 170 ml thermosbeker

Cs.productDetail.helpWidget.imageAlt
Alle informatie Over dit artikel
Dubbelwandige RVS espresso thermosbeker met kunststof binnenwand en transparante push-on deksel met afsluitbare drinkopening. Door zijn vorm en beperkte hoogte past deze perfect onder je koffieapparaat en in je auto. Slipvrije onderzijde. Inhoud 170 ml. Per stuk in doosje.
Specificaties
Artikelnummer A24-0857-PC
Levertijd 8 tot 10 werkdagen
Materiaal staal
Inhoud in ml 0 - 299 ml
Veelgestelde vragen

Wij houden je altijd zo goed mogelijk op de hoogte. Zodra jij je bestelling geplaatst hebt, ontvang je een datum waarop jouw bestelling verstuurd wordt.

Via onze website kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Daarnaast maken wij ook vrijblijvend gratis een digitale drukproef zodat je kunt zien hoe je gekozen product eruit gaat zien met de bedrukking die je wenst. Heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op.
Het verschilt per artikel of er kosten in rekening worden gebracht voor een sample. We zullen dit altijd per e-mail aangeven. Mochten er kosten in rekening worden gebracht, dan worden deze gecrediteerd op het moment dat je een bestelling bij ons plaatst.
Wanneer je niet beschikt over het juiste bestand, denken we graag met je mee hoe we dit kunnen oplossen. Neem hiervoor contact met ons op! Wat is het maximaal aantal kleuren voor een bedrukking (bijv. logo)? Het aantal kleuren voor het bedrukken van een relatiegeschenk is per artikel en bedrukkingstechniek verschillend. Het verschilt van een bedrukking in een kleur tot een full colour bedrukking. Op de website kun je per artikel zien welke opties er zijn voor het bedrukken. Uiteraard mag je dit ook altijd aan ons vragen!
Je ontvangt altijd een track & trace code om je bestelling te kunnen volgen zodra deze verstuurd is.
Vergelijkbare producten
Dubbelwandige, gepolijste RVS mok. Inhoud 300 ml. Per stuk in doosje.
Dubbelwandige RVS beker in sprekende kleuren. Handige druksluiting met duimschuifje In de kleur van
Lekvrije dubbelwandige thermomok met uniek diamanten patroon. De thermomok houdt dranken goed op tem
Dubbelwandige, kunststof thermosbeker met schroefdeksel en schuif-/klikopening. Inhoud 400 ml. Per s
De laatste beoordelingen
Wat onze klanten zeggen
Super!
Zeer tevreden
Snelle service!
Uitstekende service en snelle levering!