23-05-2023

10034201_PP_Y1CqfSQLdFbAla5

Leuke zomerproducten bedrukken

Leuke zomerproducten inzetten als relatiegeschenken

De zomer is het lievelingsseizoen van velen. Het seizoen gaat samen met veel zon, plezier en ontspanning. In de zomer lijkt iedereen ook een stukje vrolijker dan anders. Speel hier op in door juist uw relaties en klanten in de zomer te verassen met een leuk zomer product. Voor de hand ligt om uw relaties aan het einde van het jaar te verassen met een geschenk. Wilt u echt indruk maken, kies dan juist voor een geschenk in de zomer.

Er zijn tal van zomerproducten die zich uitstekend lenen als geschenk in de zomer. Een zomers geschenk zorgt ervoor dat de ontvanger met een positief gevoel aan u en uw bedrijf terugdenkt. Kies voor een product dat ook daadwerkelijk gebruikt gaat worden. Zo bent u ervan verzekerd dat uw relatie nog vaak aan uw terugdenkt maar dat ook anderen  met uw bedrijf in aanraking komen wanneer zij het bedrukte zomerproduct zijn.

De mogelijkheden voor een relatiegeschenk in de zomer

Met zomerproducten als relatiegeschenk in de zomer kunt u alle kanten op. Denk daarbij bijvoorbeeld aan artikelen voor een actieve stranddag zoals strandballen, voetballen of frisbees. Al deze producten kunt u laten bedrukken met uw bedrijfslogo zodat ook andere strandgangers met uw bedrijf in aanraking komen. Ook kunt u koeltassen, strandstoelen of parasols laten bedrukken en schenken aan u relaties. De zomer is ook een uitstekend seizoen om promotiemateriaal uit te delen. U kunt hierbij kiezen voor wat goedkopere producten zoals slippers, zonnebrandcrème of zonnebrillen voorzien van uw bedrijfsnaam of logo.
Voor een ruim assortiment aan deze en nog veel meer andere zomerse producten kunt u terecht bij De Pennenboer.

Relatiegeschenken en promotieartikelen bij Pennenboer

Bij de Pennenboer kunt u naast zomerse producten ook terecht voor tal van andere relatiegeschenken en promotieartikelen in allerlei soorten categorieën. Er zijn speciale winter producten maar ook artikelen voor de sportieve relatie of een vakantieganger. Op de website zijn ook vele goedkope artikelen te vinden die in grote hoeveelheden kunt bestellen en laten bedrukken. Deze kunt u uitdelen op een beurs of evenement ter promotie van uw bedrijf.

Er zijn artikelen in allerlei prijsklassen. Alle artikelen kunt u laten bedrukken met de door u gewenste opdruk. Wanneer u een bestelling wilt plaatsen kunt u altijd eerst geheel vrijblijvend een gratis proefdruk ontvangen. Zo weet u precies hoe het artikel eruit komt te zien. Heeft u hulp nodig bij het plaatsen van uw bestelling of vragen over een artikel? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.