23-05-2023

Een jojo bedrukken naar uw wens!

Een bedrukte jojo is een relatiegeschenk dat al ver terug gaat in de tijd. Vroeger werden veel kinderen al vermaakt met dit leuke speelgoed en dat is tegenwoordig niet anders. In een tijd van veel digitale apparaten is een bedrukte jojo vaak een leuke afwisseling voor jong en oud. Niet alleen kan er eindeloos worden gespeeld met een bedrukte jojo, maar ook kan dit samen met vriendjes, vriendinnetjes en familieleden worden gedaan. Een bedrukte jojo staat garant voor veel plezier.

Jojo’s met bedrukking I allerlei uitvoeringen

Jojo’s met bedrukking zijn er in allerlei uitvoeringen. De meest gangbare maat is 50 mm. Naast dat er met een maat kan worden afgeweken, kan dit ook door bijvoorbeeld een uitvoering te kiezen die licht maakt wanneer hij wordt gebruikt. Een ander verschil kan worden gemaakt door de kleur die wordt gekozen. Eigenlijk zijn alle kleuren van de regenboog mogelijk. Mocht die van u er niet tussen staan, dan kan deze in de meeste gevallen ook custom made worden geproduceerd.

Jojo bedrukken

Een jojo bestaat uit twee losse ronde schijven die door middel van een as aan elkaar worden verbonden. Beide schijven kunnen apart worden bedrukt en dit is dus ook mogelijk met verschillende bedrukkingen. U kunt kiezen voor uw eigen bedrijfsnaam of logo, maar het is ook leuk om te kiezen voor een bepaald patroon dat beweegt wanneer er met de jojo wordt gespeeld.

Een jojo bedrukken is iets waarover goed moet worden nagedacht. Om uw keuze te bevestigen sturen wij altijd een gratis digitale proefdruk. Hierbij kunt u alvast zien hoe de bedrukte jojo’s eruit komen te zien en kunt u dus kijken of u geheel achter uw keuze staat. Mocht u bij het zien van de digitale proefdruk toch niet helemaal tevreden zijn, dan kunnen er nog aanpassingen worden gedaan. Wanneer er eenmaal akkoord is gegeven op de digitale proefdruk, zullen de jojo’s daadwerkelijk bedrukt gaan worden.

De PennenBoer geeft meer informatie!

De PennenBoer geeft graag nog veel meer informatie over de jojo en het bedrukken hiervan dan in dit blog wordt verteld. Schroom dan ook niet om contact op te nemen met de medewerkers, via: