23-05-2023

Een paraplu bedrukken met uw logo en/of bedrijfsnaam!

Goedkope paraplu’s om uw bedrijf net even dat extra zetje te geven in de donkere dagen of juist een paraplu met meer kwaliteit om vaste relaties en/of medewerkers te bedanken. Een bedrukking mag niet ontbreken op de paraplu en daarom kiest u natuurlijk voor De PennenBoer. Wij staan niet alleen iedere werkdag van 08:30 uur tot 17:00 uur voor u klaar, maar zijn 24/7 bezig met het inrichten en optimaliseren van onze webshop, waardoor u snel uw bedrukte paraplu kunt vinden.

Een paraplu met bedrukking kan in verschillende vormen worden besteld, zoals: 

  • automatisch;
  • golf;
  • kinderparaplu.

Het bedrukken van een paraplu

Het bedrukken van een paraplu kan met uw eigen PMS-kleur. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om uw eigen paraplu te ontwerpen en deze te laten produceren. Zo kunt u niet alleen de PMS-kleur verwerken in de bedrukking, maar ook gewoon in de kleur van de paraplu zelf.

Het bedrukken van een paraplu kan naast uw eigen PMS-kleur, natuurlijk ook met andere kleuren. Er kan een logo worden aangebracht en een bedrijfsnaam, maar ook uw contactgegevens en bijvoorbeeld een afbeelding behoren tot de mogelijkheden. Wij bedrukken de paraplu niet zomaar en zullen altijd eerst een proef maken. Deze proef ontvangt u van ons in digitale vorm op het door u aangegeven e-mailadres. U kunt dan gemakkelijk vanaf uw eigen computer, tablet of smartphone de bedrukking op de paraplu zien. Bent u meteen helemaal tevreden, dan kunt u dit aangeven en dan zullen wij het proces meteen in werking zetten en de paraplu daadwerkelijk voor u gaan bedrukken. Twijfelt u nog, dan kunt u ook altijd eerst naar de mening van onze medewerkers vragen of u kunt per mail zelf aangeven wat u graag anders zou willen zien. Onze medewerkers zullen dan meteen bekijken of dit mogelijk is bij de paraplu.

Contact met De PennenBoer

De PennenBoer voorziet u graag van extra informatie door antwoord te geven op al uw vragen, maar ook door bijvoorbeeld een sample op te sturen. U kunt iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur bij onze medewerkers terecht, via: