23-05-2023

Pennen bedrukt geheel in uw eigen stijl!

Bedrukte pennen moeten gewoon goed zijn en in uw eigen stijl passen. Dat snappen wij bij Suprème Relatiegeschenken. Het is natuurlijk hartstikke leuk om eens een keer voor iets anders te kiezen, maar het is wel belangrijk een goede basis te kiezen voor uw bedrijf. Hierdoor heeft u altijd iets om weg te geven aan bezoekers, maar kunnen uw eigen medewerkers ook gewoon gebruik maken van de pennen bedrukt in uw eigen stijl.

 

Pennen bedrukt van Suprème Relatiegeschenken

Pennen bedrukt van Suprème Relatiegeschenken staan altijd voor kwaliteit. De kwaliteit kan vanzelfsprekend verschillen door de prijscategorie waarin u de pennen bedrukt met uw logo of naam bestelt, maar de basis is altijd goed. Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u de pennen niet alleen allemaal online bekijken, maar ontvangt u na het plaatsen van de bestelling ook nog eens een digitale proefdruk per mail. Deze digitale proef is gratis en kunt u gewoon openen in .pdf. Hierop wordt de grootte van de bedrukking op de pen aangegeven, maar ook de positie en de kleur. Het is dus van belang om deze goed te controleren. Naast het ontvangen van een digitale proef, bestaat er nog een andere mogelijkheid om de pen vooraf goed te beoordelen, namelijk door het ontvangen van een sample. Het ligt vaak aan de pen of er kosten worden berekend voor het versturen van het sample. U moet er wel rekening mee houden dat de bedrukking hierbij niet is aangebracht.

 

Pennen bedrukt met uw naam of logo in allerlei soorten

Pennen bedrukt met uw naam of logo zijn er in allerlei soorten. Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen is de kwaliteit van Suprème Relatiegeschenken altijd goed. U kunt er ook voor kiezen om net voor een beetje meer kwaliteit te gaan, met een merk pen. Voorbeelden zijn:

 

  • Parker;

  • Bic;

  • Toppoint.

 

Onze medewerkers zijn altijd bereikbaar voor vragen. Bellen kan tussen 09:00 uur en 17:00 uur vanuit Nederland (074 – 24 24 757) . Mailen kan uiteraard ook via [email protected]. Voor een direct antwoord is het ook een slim idee om van de online chat gebruik te maken.