23-05-2023

Pennen met bedrukking in een kleine oplage!

Pennen in een kleine oplage zijn in allerlei varianten te verkrijgen. Zo heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende kleuren en types. Vaak is voor ieder bedrijf een andere pen met bedrukking geschikt. Het gaat immers om de uitstraling die men graag wil hebben.

Pennen met bedrukking in een kleine oplage zijn nog nooit zo populair geweest. Steeds meer mensen beginnen voor zichzelf. Wanneer u bijvoorbeeld onlangs een eigen webshop bent begonnen is het verspreiden van bedrukte pennen een gemakkelijke manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij verschillende mensen. U hoeft dan niet meteen een groot aantal met bedrukte pennen te bestellen, maar kunt rustig beginnen. De bedrukte pennen kunnen bijvoorbeeld per post worden toegestuurd, tezamen met de bestelling.

Het bedrukken van pennen

Het bedrukken van pennen is altijd mogelijk met een tampondruk. Bij een tampondruk wordt er gebruik gemaakt van een rubberen stempel. Op deze stempel worden de kleuren aangebracht die u wenst in uw bedrukking en vervolgens wordt middels de stempel deze bedrukking aangebracht op de pen. Waar u wel op moet letten tijdens het ontwerpen van de bedrukking is dat er niet teveel kleuren door elkaar heen lopen. Doordat deze ook op de stempel worden aangebracht bestaat de kans dat de kleuren gaan mengen. Er ontstaan dan hele andere kleuren. De PennenBoer zal u hier ook altijd voor waarschuwen, mocht dit bij uw bedrukking het geval zijn.

Bij metalen pennen kan er ook voor een gravering worden gekozen. Wanneer men een kleine oplage bedrukte pennen bestelt, gebeurt dit wel minder vaak. De kosten liggen in de meeste gevallen net iets hoger dan bij een bedrukking via een tampondruk. De PennenBoer laat u graag het verschil zien door het opstellen van een vrijblijvende offerte. Hierop zullen dan de verschillende mogelijkheden uiteen worden gezet met de daarbij horende prijzen. U kunt zo rustig een keuze maken die past bij uw bedrijf en bij uw wensen. Heeft u vragen of wilt u eerst graag extra informatie? Neem dan gewoon eens contact op met de medewerkers van De PennenBoer. Dit is mogelijk via de telefoon en per e-mail: