23-05-2023

Powerbanks, bedrukt de PennenBoer

Powerbanks met bedrukking zijn bij De PennenBoer bereikbaar voor grote en kleine bedrijven. Een bedrukte powerbank mag in dit digitale tijdperk eigenlijk niet ontbreken en u kunt er dan ook veel personen ontzettend blij mee maken. De bedrukte powerbanks kunnen bij De PennenBoer al vanaf een klein aantal worden besteld en daarnaast zijn er ook nog eens speciale modellen met een snelle levertijd. De bedrukte powerbanks zijn dus de ideale relatiegeschenken om te voldoen aan uw wensen. 

Powerbanks met een bedrukking

Bedrukte powerbanks zorgen voor een extra accu die gemakkelijk kan worden meegenomen. Deze accu is erop gericht om smartphones, tablets, etc. van stroom te voorzien op plekken waar geen stopcontact of andere voorziening aanwezig is. Met de bedrukte powerbanks kunt u veel verschillende kanten op en kunt u daarnaast ook uw bedrijf nog eens goed onder de aandacht brengen.

Het bedrukken van de powerbanks

Het bedrukken van de powerbanks is voor De PennenBoer ontzettend leuk om te doen. Op dat moment kunnen wij namelijk het beeld dat u voor ogen heeft werkelijkheid laten worden. Het bedrukken van de powerbanks zorgt ervoor dat deze echt ‘’van u’’ worden. Wij doen dit altijd op de meest geschikte manier, zodat het eindresultaat optimaal is.

Het bedrukken van de powerbanks kan subtiel, maar ook opvallend. Er kan bijvoorbeeld een kleine (bedrijfs)naam of een klein logo worden aangebracht op de powerbank. Het is ook mogelijk om de powerbank all over te bedrukken, zodat de bedrukking goed zichtbaar is.

Bedrukte powerbanks custom made

Bedrukte powerbanks kunnen ook custom made worden geproduceerd. Wanneer u een wat groter aantal powerbanks met bedrukking wil bestellen, behoort de custom made productie ook tot de mogelijkheden. De powerbanks kunnen dan geheel naar uw wens worden geproduceerd. U kunt bijvoorbeeld een bepaalde vorm ontwerpen, maar juist ook voor een PMS-kleur kiezen. Een combinatie is hierbij uiteraard ook mogelijk. De medewerkers van De PennenBoer adviseren u ook graag!

Contact met De PennenBoer

Contact met De PennenBoer opnemen is erg simpel. U kunt de medewerkers iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur bereiken via: