23-05-2023

Pennen bedrukken bij De PennenBoer

Pennen bedrukken met logo bij De PennenBoer

Pennen bedrukken met logo is een slimme keuze als u, uw bedrijf eens extra op de kaart wil zetten of een kleinigheidje wil vergeven aan bezoekende klanten. Uiteraard mogen pennen bedrukt met eigen logo ook niet ontbreken in uw eigen bedrijf. U wil immers niet dat uw medewerkers met andere bedrukte pennen gaan schrijven. Bedrukte pennen met logo stralen professionaliteit uit en zijn ook nog eens ontzettend handig om weg te geven.

 

Verschillende pennen bedrukken met logo

 

Pennen bedrukken met logo voor uw bedrijf kan bij De PennenBoer op verschillende manieren. Dit komt onder andere door de verschillende varianten die wij in ons assortiment hebben. U kunt er voor kiezen om één variant met logo te bestellen, maar u kunt ook voor meerdere varianten gaan. Dan heeft u bijvoorbeeld voor verschillende doelgroepen of gelegenheden verschillende pennen met logo. Dit kan zich kenmerken door een kleur of bedrukking, maar ook door de kwaliteit. Een promopen heeft uiteraard minder kwaliteit nodig dan een exemplaar dat u vergeeft aan vaste klanten.

 

Een digitale proef van de pennen met logo

 

Pennen kunnen op verschillende posities van een logo worden voorzien. Veelal wordt er gekozen voor een bedrukking aan de lange zijde van een pen, maar ook de clip is favoriet. Wij snappen dat het best lastig kan zijn om een bedrukking te kiezen, zonder de pen met logo echt te hebben gezien. Daarom ontvangt u bij ons altijd een digitale proef van de relatiegeschenken, voordat deze daadwerkelijk in productie worden genomen. Deze digitale proef wordt per mail verzonden en daarop kunnen nog aanpassingen worden gedaan.

 

Pennen voorzien van een logo

 

Pennen voorzien van een logo gebeurt vrijwel altijd met een tampondruk. Wanneer u echter een metalen pen heeft uitgekozen is het ook mogelijk om voor een gravering te kiezen. Bij een tampondruk kunnen er verschillende kleuren worden gekozen. Wanneer u logo dus uit meerdere kleuren bestaat, is dit geen enkel probleem. Mocht de bedrukte pen buiten uw budget dreigen te vallen, dan kunt u ook altijd het logo in één kleur laten bedrukken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via: