23-05-2023

Tassen bedrukken I veel verschillende soorten!

Een leuk geschenk met veel mogelijkheden

Tassen bedrukken is een leuke manier om uw bedrijf eens extra onder de aandacht te brengen. Ook kan een bedrukte tas op verschillende manieren worden vergeven, wat veel mogelijkheden voor u als bedrijf biedt. De PennenBoer begrijpt dit maar al te goed en staat dan ook helemaal voor u klaar om de perfecte tas voor uw bedrijf af te leveren en eventueel samen met u te ontwerpen. Bij het bedrukken van tassen moeten verscheidene keuzes worden gemaakt, omdat vaak niet alles mogelijk is. Uiteraard is dit ook weer sterk afhankelijk van de grootte van de tas die wordt uitgekozen en de kleur. Ook denken zij graag met u mee over de manier waarop de bedrukte tassen het beste kunnen worden vergeven.

Tassen bedrukken

Tassen bedrukken gebeurt veelal met een logo of een bedrijfsnaam. Dit is een goede keuze, omdat uw bedrijf hiermee het snelste wordt herkend. Wanneer u juist eens iets heel anders wil doen, is het ook mogelijk om een bepaalde afbeelding of slogan op de tas te bedrukken. Voor De PennenBoer is het belangrijk dat de bedrukking in een .eps of een .ai wordt aangeleverd. Dit zijn gevectoriseerde lijnbestanden en hiermee kan gemakkelijk worden gewerkt in de drukkerij. De bedrukking kan eenvoudig worden vergroot of verkleint, zonder dat alles uit proportie raakt. Wanneer u dit niet zelf kunt, biedt De PennenBoer dit aan als extra dienst tegen betaling. Hierna heeft u wel een bedrukking die ook vaker kan worden gebruikt bij drukwerk. U krijgt het gevectoriseerde lijnbestand met daarin uw bedrukking gewoon per mail toegestuurd.

Tassen bedrukken gebeurt na goedkeuring van de digitale proef die per mail wordt opgestuurd. Hierdoor weten wij zeker dat uw wensen op de juiste manier zijn verwerkt en weet u alvast hoe het eindresultaat er uit komt te zien. Voor vragen en/of meer informatie over het bedrukken van tassen, verwijs ik u graag door naar de medewerkers van De PennenBoer. Zij hebben veel kennis in huis en stellen, zo nodig, graag een vrijblijvende offerte voor u op. Contact opnemen kan via: