27-08-2023

Perfecte promotieartikelen voor de sportliefhebbers

Perfecte promotieartikelen voor de sportliefhebbers

Of het nu gaat om fanatieke atleten of mensen die gewoon van bewegen houden, sportieve promotieartikelen zijn een fantastische manier om je merk te laten zien aan een actieve doelgroep. Wanneer er dan gesport gaat worden komt jouw bedrijf elke keer weer naar voren dankzij de bedrukking op de sportartikelen. Hierdoor krijgt diegene een positief beeld van jouw bedrijf, maar blijf je als bedrijf (onbewust) in de gedachten van diegene zitten. Daarnaast kunnen veel mensen de bedrukking ook zien en daardoor kennis maken met jouw bedrijf. Heeft jouw bedrijf of organisatie veel sportieve klanten, relaties of medewerkers? Dan kunnen onderstaande promotieartikelen een goede boost geven en de naamsbekendheid vergroten!

Diverse mogelijkheden voor de sportieve doelgroep

Wanneer je in het assortiment kijkt van De PennenBoer, dan merk je al snel dat wij eindeloos veel mogelijkheden bieden. Ook voor de sportieve doelgroep is dat van toepassing. Daarom halen wij hieronder enkele artikelen naar voren die jij kunt laten bedrukken en kunt uitdelen aan de sportieve relaties, klanten of medewerkers.

Goed sporten begint bij een goede voorbereiding

Veel sporters maken er gebruik van, een shakebeker. Dagelijks wordt er veel gebruik gemaakt van de shakebeker. Want hiermee kan er gemakkelijk eiwit/proteïne drank gemixt worden. Door bijvoorbeeld wat water en poeder toe te voegen en wat te shaken en je drankje is klaar voor gebruik. Een shakebeker bedrukken is daarom een goede manier om op te vallen bij veel mensen, maar is bovenal een veel gebruikt artikel voor de sportieve doelgroep.

Met bedrukte drinkflessen en/of bidons opvallen

Tijdens het sporten is het natuurlijk erg belangrijk om goed te blijven drinken. Veel sporters maken gebruik van een bidon of drinkfles. Niet alleen in de sportschool zijn die te vinden, maar bijvoorbeeld ook langs het voetbalveld, op de wielrenfiets of mountainbike en in de sportzaal bij basketbal of volleybal. Kortom, drinkflessen of bidons bedrukken en uitdelen is ook een goede manier om de branding en naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten. Maar ook dit zijn wederom weer geschenken die goed gebruikt kunnen worden.

Het complete plaatje afmaken

Naast de shakebeker, drinkfles en bidon zijn er nog meer artikelen die gebruikt worden door sporters. Want allereerst moet je alle spullen mee kunnen nemen naar je sportschool, voetbalvereniging of andere plek. Hiervoor kun je natuurlijk sportassen gebruiken. Daarnaast ga je veel zweten tijdens het sporten en kun je zweetbandjes gebruiken om het zweet op te vangen. Verder wil je na het sporten natuurlijk ook snel weer van de onprettige geur af en jezelf lekker opfrissen onder de douche. Na het douchen kun je dan gebruik maken van een sporthanddoek om jezelf op te drogen om daarna weer voldaan naar huis te gaan. Ook deze artikelen zullen goed opvallen met een bedrukking, maar zijn ook zeer geliefd onder de sportievelingen.

Veel mogelijkheden beschikbaar bij De PennenBoer

Kortom, De PennenBoer biedt veel verschillende mogelijkheden voor jouw sportieve klanten, relaties en medewerkers. Wil jij graag meer weten of wil je advies ontvangen? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen jou graag bij het maken van de juiste keuzes. Samen met ons maak jij prachtige promotieartikelen of relatiegeschenken die indruk maken bij jouw sportieve doelgroep. Bekijk onze website en bestel de gewenste producten eenvoudig online!