Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)

Aanbiedingen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Aanbiedingen bij De PennenBoer, altijd voordelig!


Aanbiedingen bij De PennenBoer zijn altijd lucratief en voordelig voor uw bedrijf. Ondanks dat wij onze relatiegeschenken altijd al zeer goedkoop aanbieden aan u als bedrijf, kunnen wij sommige partijen nog goedkoper inkopen. Dit voordeel delen we natuurlijk graag met u en daarom vindt u bij De PennenBoer ook relatiegeschenken in de aanbieding.

 

Relatiegeschenken in de aanbieding kunnen op dezelfde gemakkelijke manier worden besteld als al onze andere relatiegeschenken. U klikt op het product en vindt daar de productomschrijving. Tevens vindt u de aantallen die u kunt bestellen, deze aantallen kunnen per product verschillen. Het gaat er eigenlijk net om hoeveel stuks er in een doos passen. Bij onze pennen zullen de aantallen dus groter zijn dan bij de tassen. Bij het invoeren van de bestelling kunt u meteen de kleur van de bedrukking doorgeven en de bedrukking uploaden, zodat wij uw bestelling snel kunnen afhandelen. Op deze manier heeft u de bestelde relatiegeschenken in de aanbieding dus snel in huis.

 

Relatiegeschenken uit de aanbieding bedrukking


Relatiegeschenken die u bij ons uit de aanbieding bestelt, worden gewoon op dezelfde manier bedrukt als alle andere relatiegeschenken die dus niet uit de aanbieding komen. Hiermee onderscheiden wij ons, want wij vinden het belangrijk dat alle relatiegeschenken van een goede bedrukking worden voorzien. Dus ondanks dat u zeer goedkope relatiegeschenken bestelt, levert u niet in op de kwaliteit van de bedrukking

 

Aanbiedingen kunnen op allerlei manieren worden bedrukt. Natuurlijk is dit sterk afhankelijk van het materiaal, maar ook van de bedrukking die u wenst. Bij een bedrukking met meerdere kleuren wordt voor een andere bedrukkingstechniek gekozen, dan bij een bedrukking met bijvoorbeeld één kleur. Ook kunnen de relatiegeschenken in de aanbieding ook gewoon met de speciale druktechnieken van een bedrukking worden voorzien, hiermee bedoelen wij onder andere:

 

  • digitale druk;
  • gravering;
  • borduring.

 

Aanbiedingen staan meestal slechts tijdelijk op onze website, dus daarom is het belangrijk dat u vrijwel meteen bestelt. Voor meer informatie over onze aanbiedingen, de producten zelf of het bedrukken ervan kunt u gewoon contact opnemen met onze medewerkers. Vanuit Nederland belt u naar 074 – 711 0211 en vanuit België gebruikt u het telefoonnummer 078 – 48 1648. Mailen kan natuurlijk ook naar [email protected]