PERSOONLIJK ADVIES

Keycords bedrukken met uw eigen logo of bedrijfsnaam en vervolgens gebruiken als relatiegeschenk? Dit is een goed initiatief en tegelijkertijd goed voor de promotie van uw bedrijf.
Bierglazen bedrukt met uw eigen logo, hoe leuk is dat? Vooral wanneer je een horeca zaak hebt of wanneer je de klanten iets leuks wil mee geven voor naar huis. Wanneer u uw klanten een lekker biertje aanbiedt in uw eigen bierglazen ziet dit er erg professioneel uit.
Aanstekers bedrukt met een logo zie je vaak terug. Vooral bij de horeca gelegenheden zijn ze populair aangezien daar veel mensen roken en een aansteker nodig hebben.
Bedrukte sjaals zijn accessoires die zowel in de winter als in de zomer kunnen worden gebruikt. In de winter worden ze veelal gebruikt om de kou tegen te gaan en in de zomer om een outfit helemaal af te maken. Uiteraard is dit ook andersom mogelijk. Met een bedrukte sjaal zult u een grote groep met verschillende mensen erg blij maken.

Tassen bedrukken is een leuke manier om uw bedrijf eens extra onder de aandacht te brengen. Ook kan een bedrukte tas op verschillende manieren worden vergeven, wat veel mogelijkheden voor u als bedrijf biedt.
Schalen met bedrukking waren vroeger erg populair en zijn toen vergeten door alle geschenken op het gebied van techniek. Bedrukte schalen blijven echter populaire geschenken die u ook gewoon bij De PennenBoer kunt bestellen. Een bedrukte schaal is dus eigenlijk terug van weggeweest.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.